Grote zaal

Bent u op zoek naar een mooie en sfeervolle locatie tot 100 personen voor een presentatie, of tot zelfs 385 personen voor een staande receptie? Dan is onze grote ruimte, de Tower Bridge, de ideale plek voor uw event.

Wilt u een vergaderzaal reserveren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

De Tower bridge is voorzien van uitgebreide presentatiemogelijkheden zoals een podium, beamer, geluidsinstallatie, microfoons, en een flip-over. Ook is er de mogelijkheid om uw meeting live naar YouTube te streamen met gebruik van onze PC en camera.

U kunt gebruik maken van onze uitgebreide horecafaciliteiten, of het nu gaat om een aangeklede borrel of een compleet verzorgd buffet. Ook beschikt de grote zaal over een ruim dakterras voor bijvoorbeeld een barbecue.

Wilt u een vergaderzaal reserveren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, Meeting Owl Pro, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Aangeklede borrel, cocktails, lunch of dinerbuffet of zelfs een BBQ? Al uw catering wensen zijn bespreekbaar! Van borrelplank tot barbecue, wij zorgen dat u niets te kort komt.
Vergeet niet uw dieetwensen door te geven.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om een klantendag, (bedrijfs)borrel, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Eindeloze mogelijkheden.

In de Tower Bridge is al het meubilair makkelijk te verplaatsen, zodat er altijd een geschikte opstelling is voor uw evenement.