Conferentiecentrum BIT-MeetMe

Vergaderzalen

Grote zaal / ‘Tower Bridge’

Op zoek naar een mooie en sfeervolle locatie voor een grote presentatie of receptie? Onze Tower Bridge is bij uitstek geschikt!

De grote zaal is geschikt voor presentaties tot 100 personen, en tot 385 personen voor staande recepties. De Tower Bridge is voorzien van uitgebreide presentatiemogelijkheden zoals een podium, beamer, geluidsinstallatie, microfoons en meer. Ook is er de mogelijkheid uw meeting of event live te streamen met gebruik van onze PC en camera.

Ook kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide horecafaciliteiten.

Kleine zalen

Naast de grote zaal beschikken we ook over zes vergaderzalen voor 2 tot 14 personen. Deze ruimtes zijn te gebruiken als vergaderlocatie, maar ook als ruimtes voor workshops of parallelsessies.

Alle zalen zijn voorzien van een flatscreen voor presentaties. De tafels zijn uitgerust met stopcontacten, USB-poorten en HDMI-aansluiting voor de flatscreen. Ook kunt u gebruikmaken van onze Meeting Owl Pro voor hybride vergaderingen.

Wilt u een vergaderzaal reserveren, een offerte opvragen of vrijblijvend een kijkje komen nemen in BIT-MeetMe? Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, Meeting Owl Pro, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Borrel, bedrijfsfeest, coctails, lunch, dinerbuffet of zelfs BBQ? Al uw cateringwensen zijn bespreekbaar! Van borrelplank tot barbecue – wij zorgen dat u niets te kort komt.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een klantendag, bedrijfsfeest, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Eindeloze mogelijkheden.

Een lunch bij uw vergadering? Van eenvoudige bolletjes tot luxe broodjes of een smoothie, fruit of een heerlijke soep. Vertel ons gerust wat uw wensen zijn.