Vergaderzalen

Naast een grote zaal beschikken wij ook over zes vergaderzalen voor 2 tot 25 personen. Deze ruimtes zijn in te richten als vergaderlocatie maar ook in te zetten als workshopruimte of voor een parallelsessie.

Wilt u een vergaderzaal reserveren, een offerte ontvangen of vrijblijvend een kijkje komen nemen in BIT-MeetMe? Neem dan contact met ons op.

Deze zalen, de ‘Vasco da Gamabrug’, ‘Karelsbrug’, ‘Sontbrug’, ‘Brug der Zuchten’, ‘Rialtobrug’ en ‘Pont Neuf’, beschikken over een flatscreen ten behoeve van presentaties, daglicht en zonwering. De tafels zijn voorzien van stopcontacten, USB-poort en een HDMI-poort.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Aangeklede borrel, cocktails, lunch of dinerbuffet? Al uw catering wensen zijn bespreekbaar! Of het nu om een borrelhapje of een complete maaltijd gaat, wij zorgen dat u niks te kort komt.
Vergeet niet uw diëetwensen door te geven.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om een klantendag, bedrijfsborrel, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Eindeloze mogelijkheden.

Een lunch bij uw vergadering? Van eenvoudige bolletjes tot luxe broodjes of een smoothie, fruit of een heerlijke soep. Vertel ons gerust wat uw wensen zijn.