Conferentiecentrum BIT-MeetMe

Vergaderzalen

Grote zaal / ‘Tower Bridge’

Op zoek naar een mooie en sfeervolle locatie voor een grote presentatie of receptie? Onze Tower Bridge is bij uitstek geschikt!

De grote zaal is geschikt voor presentaties tot 100 personen, en tot 385 personen voor staande recepties. De Tower Bridge is voorzien van uitgebreide presentatiemogelijkheden zoals een podium, beamer, geluidsinstallatie, microfoons en meer. Ook is er de mogelijkheid je meeting of event live te streamen met gebruik van onze PC en camera.

Ook kan je gebruikmaken van onze uitgebreide horecafaciliteiten.

Kleine zalen

Naast de grote zaal hebben we ook zes vergaderzalen voor 2 tot 14 personen. Je kunt deze ruimtes gebruiken voor vergaderingen, workshops of parallelsessies.

Alle zalen hebben een flatscreen voor presentaties. Op de tafels vind je stopcontacten, USB-poorten en een HDMI-aansluiting voor de flatscreen. En je kunt ook onze Meeting Owl Pro gebruiken voor hybride vergaderingen.

Wil je een vergaderzaal reserveren, een offerte aanvragen of gewoon eens langskomen bij BIT-MeetMe? Stuur dan een e-mail naar info@bit-meetme.nl.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, Meeting Owl Pro, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Borrel, bedrijfsfeest, cocktails, lunch, dinerbuffet of zelfs BBQ? Alle cateringwensen zijn bespreekbaar! Van borrelplank tot barbecue – wij zorgen dat je niks te kort komt.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een klantendag, bedrijfsfeest, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Eindeloze mogelijkheden.

Een lunch bij uw vergadering? Van eenvoudige bolletjes tot luxe broodjes of een smoothie, fruit of een heerlijke soep. Vertel ons gerust wat uw wensen zijn.