Over BIT-MeetMe

Onze deuren zijn weer geopend en u bent van harte welkom voor bijeenkomsten en vergaderingen tot maximaal 30 personen. Uiteraard hebben wij maatregelen getroffen om u en uw gasten een hygiënische omgeving te bieden. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. We ontvangen u graag weer in goede gezondheid in BIT-MeetMe!

BIT beheert datacenters in Ede en is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur.
Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Aangeklede borrel, cocktails, lunch of dinerbuffet? Al uw catering wensen zijn bespreekbaar! Of het nu om een borrelhapje of een complete maaltijd gaat, wij zorgen dat u niks te kort komt.
Vergeet niet uw diëetwensen door te geven.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om een klantendag, bedrijfsborrel, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Neem een kijkje.

Bekijk de 360° video bovenaan deze pagina of maak een afspraak.