Over BIT-MeetMe

BIT-MeetMe is het vergader- en conferentiecentrum van BIT. Bij ons kan je terecht voor vergaderingen, conferenties, zakelijke lunches en zelfs avondafspraken inclusief diner. Ook is het mogelijk om bedrijfsfeesten of netwerkborrels (met of zonder BBQ) bij ons te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

BIT beheert drie datacenters in Ede en is gespecialiseerd in colocatie, clouddiensten en managed hosting voor zakelijke internetgebruikers. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening, zodat klanten zich zorgeloos kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, Meeting Owl Pro, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Borrel, bedrijfsfeest, cocktails, lunch, dinerbuffet of zelfs BBQ? Alle cateringwensen zijn bespreekbaar! Van borrelplank tot barbecue – wij zorgen dat je niks te kort komt.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een klantendag, bedrijfsfeest, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Neem een kijkje.

Bekijk de 360° video bovenaan deze pagina of maak een afspraak.