Over BIT-MeetMe

BIT-MeetMe is het vergader- en conferentiecentrum van BIT. Wij ontvangen u graag in één van onze zalen voor een vergadering, conferentie of presentatie. Ook is het mogelijk om (bedrijfs)feesten, en BBQ’s bij ons te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

BIT beheert datacenters in Ede en is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur.

Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden.

Faciliteiten

Gratis parkeerplaats met laadpalen, moderne audio- en videoapparatuur, narrowcasting mogelijkheden, Meeting Owl Pro, horecafaciliteiten, overdekt dakterras met verwarming, lift, ruime garderobe, lounge en nog veel meer.

Catering

Aangeklede borrel, cocktails, lunch of dinerbuffet of zelfs een BBQ? Al uw catering wensen zijn bespreekbaar! Van borrelplank tot barbecue, wij zorgen dat u niets te kort komt.
Vergeet niet uw dieetwensen door te geven.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om een klantendag, (bedrijfs)borrel, training of presentatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of maak een afspraak om onze locatie en verschillende zalen te bekijken.

Neem een kijkje.

Bekijk de 360° video bovenaan deze pagina of maak een afspraak.